Zignum finansiering består av flera parter. Mellanhänderna består av Adtraction och Adrecord som är så kallade annonsnätverk, det vill säga bryggan mellan mig som privatperson och annonsörerna. Dessa betalar ut arbetsgivaravgifter, skatt och moms. I det här fallet är annonsörerna själva långivarna. Utöver det finns ytterligare parter som till exempel står för webbplatsens drift. Det får jag tacka det enastående webbhotellet Inleed för. Denna sajt består alltså av en enda privat ägare, mellanhänder och annonsörer.

Grundare

Jag som står bakom sajten heter Daniel Cederqvist. Jag har byggt webbplatsen från grunden med WordPress för att sedan jobba ytterligare med SEO och säkerhet. Jag har flera års erfarenhet av internetmarknadsföring och att bygga webbplatser. I grundskolan tog jag ECDL datorkörkortet och på kvällstid tog kurs i HTML/CSS hos Folkuniversitet. Direkt efter gymnasiet läste jag fristående kurser i ”data- och systemvetenskap”. Jag tog 100 hp vilket nästan motsvarar en högskoleexamen.

Idag är jag semi-professionell ”affiliate” och jobbar på att leva på mina webbplatser. Detta är en tuff bransch men jag är definitivt på väg att klara det. Min nisch är lån men jag har webbplatser som berör andra saker också.